Prvenstvena namena PrintLine serija toner kaseta je da Vama ponudi najbolju zamenu za originalnu toner kasetu proizvođača i tako Vam značajno smanji troškove štampe, ali ne i kvalitet i kvantitet u odnosu na originalni toner.

Reciklaža tonera i punjenje tonera su dva različita termina koji opisuju i različite postupke.

Punjenje jeste "možda" najjeftiniji način da produžite trajanje Vašeg tonera, ali kvalitet i ograničenost tog postupka je ubrzo vidljiv. Prilikom punjenja vrši se samo dopuna kasete prahom. Pritom, prah koji se koristi za dopunu uglavnom je isti za sve vrste tonera (a ne bi smeo biti) i uglavnom je sumnjivog kvaliteta. Svi delovi toner kasete ostaju oni isti, pohabani i istrošeni što samo smanjuje kvalitet štampe kao i vek trajanja Vašeg štampača.

Reciklaža tonera s druge strane podrazumeva kompletnu zamenu svih delova kasete koji su dotrajali. Uz pomoć renomiranog svetskog proizvođača komponenti i praha za crno bele i kolor toner kasete, Static Control-a, PrintLine može se pohvaliti najboljim mogućim kvalitetom delova koji se menjaju u postupku reciklaže toner kasete. PrintLine toner kaseta se puni sa 5-10% više praha i samim tim produžava upotrebu i do 15% više nego kod originalnih kaseta.

Aspen je ovlašteni distributer PrintLine tonera.

Dostava PrintLine tonera na području Požege je besplatna.